Kontakt

Tel.: +421 948 333 123    Email: info-ZVNC-cityrealitybratislava.sk                      

sk en
Vyhľadávanie





V ponuke je 25 nehnuteľností.
Maklér mesiaca 10/2023
Mgr. Lenka Hagarová
Mgr. Lenka Hagarová +421 948 333 123
Ďakujem za Vašu prejavenú dôveru.
Novinky a aktuality
Záujem o nehnuteľnosti výrazne rastie Záujem o nehnuteľnosti výrazne rastie
Kupujete nehnuteľnosť? Obráťte sa na nás. Kupujete nehnuteľnosť? Obráťte sa na nás.   Je vaším najväčším snom zaobstarať...
RK City Reality Bratislava Nehnuteľnosti na predaj v Bratislave a v okolí. Hľadáte byt, dom, pozemok alebo iné...
Služby - posúdenie hodnoty Vašej nehnuteľnosti Pre našich klientov zabezpečíme: ·    Sprostredkovanie predaja nehnutelnosti ·   ...

Máte otázky? Pre ďalšie informácie nás kontaktujte.

Kontaktujte nás!

PREDANÉ - EXKLUZÍVNY pozemok s možnosťou bývania v rod.dome tesne pod Malými Karpatami.

Cena:
280 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava III
Obec: Bratislava-Rača
Ulica: Potočná
Kategória: Pozemky
Vlastníctvo: osobné
Druh: pre rodinné domy
Prístupová cesta: asfaltová
Funkčné využitie: Výstavba rodinného domu
 
Plocha pozemku: 575 m2
Univerzálna plocha: 0 m2
Šírka: 16 m
Dĺžka: 0 m
Umiestnenie: intravilán
Terén: svahovitý
Prístupová cesta: asfaltová
Vodovod: na pozemku
Studňa: na pozemku
Umiestnenie Elektriny: na pozemku
Umiestnenie Plynu: na pozemku
Umiestnenie kanalizácie: nie je
Dátová prípojka: na pozemku
ID inzerátu: LH554
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

REZERVOVANÉ - Ponúkame na Predaj EXKLUZÍVNY pozemok s celoročne obývateľnou chatou na okraji Rače, tesne pod Malými Karpatami s neopísateľnou atmosférou bzurčiaceho potoka pretekajúceho priamo cez pozemok, jazierkom s rybkami a božským tichom v sprievode spevu vtákov.

POPIS POZEMKU:
Realitná kancelária CityRealityBratislava ponúka na predaj Exkluzívny pozemok o rozlohe 575m2 na ktorom je postavená celoročne obývateľná chata. Zastavaná plocha a nádvorie tvorí 45m2. Ostatná plocha a záhrada je o rozlohe 541m2. Podľa UPI č. 102 je na pozemku možná "málopodlažná zástavba obytného územia" s investičným zámerom: výstavba rodinného domu. Ak máte záujem o výstavbu Vášho nového domu, pozemok je pripravený aj s privedenými inžinierskymi sieťami.
Pozemok je mierne svahovitý akoby na dvoch úrovniach a to, chata na jednej úrovni a možné posedenie s výhľadom na Bratislavu na úrovni druhej. Na pozemku je elektrina, plyn, mestská voda, studňa, UPC a žumpa. Šírka pozemku je cca 16m. Za pozemkom ani pred pozemkom nie je žiadna výstavba. Pozemku dodáva očarujúcu a jedinečnú atmosféru  pretekajúci potok, jazierko s rybkami a z časti aj výhľad na Bratislavu s posedením pri ohníku. Na pozemku je tiež altánok s krbom na drevo a komínom.

POPIS chaty:
Na pozemku sa nachádza 3 izbová chata o rozlohe cca 60m2. Spodná časť chaty je vystavaná z tehly a horná časť je zrubová. V hornej, obytnej časti chaty sú dve spálne a spoločenská miestnosť s kuchynským kútom. Je tu tiež WC so sprchovým kútom. Spodná časť chaty je úžitková. Nachádza sa tu kuchynka a náraďovňa, resp. technická miestnosť.
Okná sú drevené. Strecha je pokrytá plastovou škridlovou krytinou. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi. 

LOKALITA:
Pozemok sa nachádza v nádhernej, tichej lokalite, plnej zelene, takmer na konečnej ulici/zastávke autobusu č.52, hneď pod Malými Karpatami a zároveň len na skok do centra Rače a Bratislavy. V blízkosti je napojenie na obchvat a všetka občianska vybavenosť (škola, škôlka, Billa, Kaufland, MHD a iné). Budete tu mať pocit žitia na vidieku s možnosťou prechádzok v prírode, cykloturistika, treking, hubárčenie, kúpanie.
PARKOVANIE na pozemku.

Cena je vrátane provízie pre realitnú kanceláriu: Kompletný poradenský servis a právny servis súvisiaci s prevodom vlastníctva, notárske poplatky súvisiace s osvedčením podpisov predávajúceho, katastrálny poplatok súvisiaci s prevodom vlastníctva, finančné a hypotekárne poradenstvo.

V prípade otázok ma prosím kontaktujte na tel.č.: 0948 333 123. Teším sa na Vás, Hagarová.

 

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Lenka Hagarová
Telefón:+421 948 333 123
E-mail:l.hagarova-ZVNC-cityrealitybratislava.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.