Contact
sk en
Search





There are currently 23 adverts.
Maklér mesiaca 10/2023
Mgr. Lenka Hagarová
Mgr. Lenka Hagarová +421 948 333 123
Ďakujem za Vašu prejavenú dôveru.

Máte otázky na web pre Vašu realitku?

Kontaktujte nás!

PREDANÉ - EXKLUZÍVNY pozemok s možnosťou bývania v rod.dome tesne pod Malými Karpatami.

Price:
280 000,00 €
Region: Bratislavský kraj
District: Bratislava III
Town: Bratislava-Rača
Street: Potočná
Category: Plots
Ownership: private
Type: for houses
Access path: asphaltic
Utilisation: Výstavba rodinného domu
 
Plot area: 575 m2
Univerzálna plocha: 0 m2
Width: 16 m
Dĺžka: 0 m
Umiestnenie: intravillain
Ground: slope
Access path: asphaltic
Duct: at the plot
Studňa: at the plot
Umiestnenie Elektriny: at the plot
Umiestnenie Plynu: at the plot
Umiestnenie kanalizácie: is not
Dátová prípojka: at the plot
Advert ID: LH554
  

Advert description:

REZERVOVANÉ - Ponúkame na Predaj EXKLUZÍVNY pozemok s celoročne obývateľnou chatou na okraji Rače, tesne pod Malými Karpatami s neopísateľnou atmosférou bzurčiaceho potoka pretekajúceho priamo cez pozemok, jazierkom s rybkami a božským tichom v sprievode spevu vtákov.

POPIS POZEMKU:
Realitná kancelária CityRealityBratislava ponúka na predaj Exkluzívny pozemok o rozlohe 575m2 na ktorom je postavená celoročne obývateľná chata. Zastavaná plocha a nádvorie tvorí 45m2. Ostatná plocha a záhrada je o rozlohe 541m2. Podľa UPI č. 102 je na pozemku možná "málopodlažná zástavba obytného územia" s investičným zámerom: výstavba rodinného domu. Ak máte záujem o výstavbu Vášho nového domu, pozemok je pripravený aj s privedenými inžinierskymi sieťami.
Pozemok je mierne svahovitý akoby na dvoch úrovniach a to, chata na jednej úrovni a možné posedenie s výhľadom na Bratislavu na úrovni druhej. Na pozemku je elektrina, plyn, mestská voda, studňa, UPC a žumpa. Šírka pozemku je cca 16m. Za pozemkom ani pred pozemkom nie je žiadna výstavba. Pozemku dodáva očarujúcu a jedinečnú atmosféru  pretekajúci potok, jazierko s rybkami a z časti aj výhľad na Bratislavu s posedením pri ohníku. Na pozemku je tiež altánok s krbom na drevo a komínom.

POPIS chaty:
Na pozemku sa nachádza 3 izbová chata o rozlohe cca 60m2. Spodná časť chaty je vystavaná z tehly a horná časť je zrubová. V hornej, obytnej časti chaty sú dve spálne a spoločenská miestnosť s kuchynským kútom. Je tu tiež WC so sprchovým kútom. Spodná časť chaty je úžitková. Nachádza sa tu kuchynka a náraďovňa, resp. technická miestnosť.
Okná sú drevené. Strecha je pokrytá plastovou škridlovou krytinou. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi. 

LOKALITA:
Pozemok sa nachádza v nádhernej, tichej lokalite, plnej zelene, takmer na konečnej ulici/zastávke autobusu č.52, hneď pod Malými Karpatami a zároveň len na skok do centra Rače a Bratislavy. V blízkosti je napojenie na obchvat a všetka občianska vybavenosť (škola, škôlka, Billa, Kaufland, MHD a iné). Budete tu mať pocit žitia na vidieku s možnosťou prechádzok v prírode, cykloturistika, treking, hubárčenie, kúpanie.
PARKOVANIE na pozemku.

Cena je vrátane provízie pre realitnú kanceláriu: Kompletný poradenský servis a právny servis súvisiaci s prevodom vlastníctva, notárske poplatky súvisiace s osvedčením podpisov predávajúceho, katastrálny poplatok súvisiaci s prevodom vlastníctva, finančné a hypotekárne poradenstvo.

V prípade otázok ma prosím kontaktujte na tel.č.: 0948 333 123. Teším sa na Vás, Hagarová.

 

Agent:

makler
Agent:Mgr. Lenka Hagarová
Phone:+421 948 333 123
E-mail:l.hagarova-ZVNC-cityrealitybratislava.sk

Contact:

I am interested in more information.
I am interested in property watch out.
Navrhujem cenu ... EUR.

Podobné nehnuteľnosti
Exkluzívne na predaj - Schválený predaj - Budova v centre mesta Modra s pozemkom o rozlohe 1360m2

Exkluzívne na predaj - Schválený predaj - Budova v centre mesta Modra s pozemkom o rozlohe 1360m2

Houses and villas, Other property for living Dolná, Modra (District Pezinok)